fredag 17. februar 2017

Pasta med kylling og hjemmelaget ertepesto


vi glemte å ta bilder så dette bildet er tatt fra bloggen Annes mat og vin


Vi synes det var kjempe godt, og vi håper dere og synes det er godt og det er beregnet til 4 personer.

Her er Oppskriften:

du trenger 4-6 kyllingfileter

1 pk pasta

1 dl grønne erter

1 potte basilikum

1 ss ingefær, finhakket

1 squash

1 rød paprika

1/2 brokkoli

1 boks babymais

1 rød løk

2 pk nudler


                                                           Slik gjør du:

Skrell og finhakk hvitløk og ingefær og bland sammen med woksausen. Skjær kyllingfiletene i strimler og legg i woksausen. La kyllingen ligge å marinere i en halvtime.

I mens kyllingen marinerer skjærer du opp squash, paprika og brokkoli i passe biter/strimler. Løken skjæres opp i ringer.Ta ut kylling strimlene fra marinaden og stek dem på høy varme i en panne 2-3 minutter på hver side. Legg dem deretter over på en tallerken og stek grønnsakene i samme panne inntil de begynner å bli møre. Grønnsakene er best dersom det er litt bit i dem. Legg på kylling strimlene igjen og hell over resten av woksausen og vend det forsiktig inn.Kok nudler som anvist på pakken og vend den forsiktig inn sammen med kyllingen og grønnsakene. Smak til med salt og pepper.   



Vi lagde retten som et bidrag til kokkekamp i klassen. Dessverre vant vi ikke, men det var veldig gøy










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar