fredag 7. oktober 2016

Glutenfri eplekake



Eplekake
 Vi har laget glutenfri eplekake. Den smakte veldig godt.

Oppskrift

3 egg
2,5dl sukker
3dl mel, glutenfritt
2ts bakepulver
1dl melk
100g smør, smeltet
3-4 epler
1ts kanel
1ss sukker

Fremgangsmåte:
  1. Sett ovnen på 180grader
  2. Pisk egg og sukker til en luftig stiv eggedosis.
  3. Skrell og kutt opp eplene i båter.
  4. Tilsett mel, bakepulver og melk. Blandes godt sammen.
  5. Tilsett smeltet smør og bland godt sammen.
  6. Hell røren i en springform (rund kakeform) og legg eplene oppi formen.
  7. Strø litt kanel og sukker på toppen.
  8. Stek kaken på 180grader i midten av ovnen i 40-45minutter.
  9. Avkjøles på rist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar