vaniljemuffins |
sjokolademuffins |
glutenfrie sjokolademuffins |
Vaniljemuffins
Ingredienser:
125 g. margarin
2 dl sukker
2 egg
1 dl melk
200 g hvetemel
1,5 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Framgangsmåte:
- Sett ovnen på 180 grader.
- Kutt smøret i terninger, og legg dem i en bolle.
- Tilsett sukker og pisk godt med en håndmikser.
- Finn fram mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle så det står klart på benken. MERK: ikke tilsett melblandingen enda.
- VIGTIG: klekk ett av eggene i et desilitermål. Tilsett i røren, og bland godt inn i massen. Så klekker du det siste egget, og gjør det samme, og tilsett litt av melet med en gang.
- Tilsett så litt og litt mel og bland det inn vekselsvis med melken.
- Legg muffinsformene på et steikebrett med bakepapir.
- Fyll muffinsformene 2/3 deles fulle. Bruk to spiseskjeer når du fordeler massen i formene.
- Stek på midterste rille i 10-15 minutter.
- Avkjøles på rist.
Sjokolademuffins
Ingredienser:
125 g. margarin
2 dl sukker
2 egg
1 dl melk
200 g hvetemel
1,5 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Kakaopulver 3 SS
Framgangsmåte:
- Sett ovnen på 180 grader.
- Kutt smøret i terninger, og legg dem i en bolle.
- Tilsett sukker og pisk godt med en håndmikser.
- Finn fram mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle så det står klart på benken. MERK: ikke tilsett melblandingen enda.
- VIGTIG: klekk ett av eggene i et desilitermål. Tilsett i røren, og bland godt inn i massen. Så klekker du det siste egget, og gjør det samme, og tilsett litt av melet med en gang.
- Tilsett så litt og litt mel og bland det inn vekselsvis med melken.
- Tilsett kakaopulver og band sammen røren.
- Legg muffinsformene på et steikebrett med bakepapir.
- Fyll muffinsformene 2/3 deles fulle. Bruk to spiseskjeer når du fordeler massen i formene.
- Stek på midterste rille i 10-15 minutter.
- Avkjøles på rist.
Glutenfrie
sjokolademuffins
Ingredienser:
125 g. margarin
2 dl sukker
2 egg
1 dl melk
200 g glutenfritt mel
1,5 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Kakaopulver 3 SS
Framgangsmåte:
- Sett ovnen på 180 grader.
- Kutt smøret i terninger, og legg dem i en bolle.
- Tilsett sukker og pisk godt med en håndmikser.
- Finn fram mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle så det står klart på benken. MERK: ikke tilsett melblandingen enda.
- VIGTIG: klekk ett av eggene i et desilitermål. Tilsett i røren, og bland godt inn i massen. Så klekker du det siste egget, og gjør det samme, og tilsett litt av melet med en gang.
- Tilsett så litt og litt mel og bland det inn vekselsvis med melken.
- Tilsett kakaopulver og band sammen røren.
- Legg muffinsformene på et steikebrett med bakepapir.
- Fyll muffinsformene 2/3 deles fulle. Bruk to spiseskjeer når du fordeler massen i formene.
- Stek på midterste rille i 10-15 minutter.
- Avkjøles på rist.
Glutenfrie
vaniljemuffins
Ingredienser:
125 g. margarin
2 dl sukker
2 egg
1 dl melk
200 g glutenfritt mel
1,5 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Framgangsmåte:
- Sett ovnen på 180 grader.
- Kutt smøret i terninger, og legg dem i en bolle.
- Tilsett sukker og pisk godt med en håndmikser.
- Finn fram mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle så det står klart på benken. MERK: ikke tilsett melblandingen enda.
- VIGTIG: klekk ett av eggene i et desilitermål. Tilsett i røren, og bland godt inn i massen. Så klekker du det siste egget, og gjør det samme, og tilsett litt av melet med en gang.
- Tilsett så litt og litt mel og bland det inn vekselsvis med melken.
- Legg muffinsformene på et steikebrett med bakepapir.
- Fyll muffinsformene 2/3 deles fulle. Bruk to spiseskjeer når du fordeler massen i formene.
- Stek på midterste rille i 10-15 minutter.
- Avkjøles på rist.
Vaniljemuffins
uten egg
Ingredienser:
150 g. margarin
2 dl sukker
1,5 dl melk
200 g hvetemel
1,5 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Framgangsmåte:
- Sett ovnen på 180 grader.
- Kutt smøret i terninger, og legg dem i en bolle.
- Tilsett sukker og pisk godt med en håndmikser.
- Finn fram mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle og tilsett så litt og litt mel og bland det inn vekselsvis med melken.
- Legg muffinsformene på et steikebrett med bakepapir.
- Fyll muffinsformene 2/3 deles fulle. Bruk to spiseskjeer når du fordeler massen i formene.
- Stek på midterste rille i 10-15 minutter.
- Avkjøles på rist.
Sjokolademuffins
uten egg
Ingredienser:
150 g. margarin
2 dl sukker
1,5 dl melk
200 g hvetemel
1,5 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Kakaopulver 3 SS
Framgangsmåte:
- Sett ovnen på 180 grader.
- Kutt smøret i terninger, og legg dem i en bolle.
- Tilsett sukker og pisk godt med en håndmikser.
- Finn fram mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle og tilsett så litt og litt mel og bland det inn vekselsvis med melken.
- Tilsett kakaopulver og band sammen røren.
- Legg muffinsformene på et steikebrett med bakepapir.
- Fyll muffinsformene 2/3 deles fulle. Bruk to spiseskjeer når du fordeler massen i formene.
- Stek på midterste rille i 10-15 minutter.
- Avkjøles på rist.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar