1 løk
2 tomater
1 vårløk
1 ss. margarin
400 gram kjøttdeig
0.5 pose tacokrydder
0.5 dl. vann
1 stk. ferdig paideig
0.5 boks maiskorn
2 dl. revet ost
12 stk. tortillachips
1 lime
0.5 potte frisk koriander
Fremgangsmåte:
- Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
- Kutt løken i små biter.
- Vask tomatene og kutt den i terninger.
- Vask vårløken og kutt den i tynne skiver. Ha skivene i en bolle med tomatbiter.
- Ha margarin i en stekepanne på middels varme. Stek kjøttdeigen, tilsett løk og la det steke med kjøttet i noen minutter. Ha i tacokrydder og vann og la det småkoke i et par minutter. Skru av platen og sett stekepannen til side.
- Rull ut paideig på et stekebrett. Fordel kjøttdeigfyllet midt på paideigen. Pass på at du har litt plass på sidene for å kunne brette paideigen etterpå.
- Ha maiskorn oppå kjøttfyllet sammen med tomater og vårløk.
- Brett kanten på deigen innover, slik at paien får en fin, bred kant. Ha revet ost rundt kanten på paien. Knus tortillachipsen med hendene og dryss over paien.
- Stek paien nederst i ovnen i 25-30 minutter, eller til paibunnen og osten er gyllen.
Oppskrift hentet fra: Matstart
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar