fredag 7. oktober 2016

Horn


                                                                   HORN

Vi har laget horn.  Noen uten skinke og noen uten gluten. Du kan også fylle hornet med kjøttdeig.





Dette trenger du:
4,5 dl melk
I pose gjær
1,5 ts salt
6 dl hvetemel (glutenfritt om du lager uten gluten)
6 dl sammalt hvete  (glutenfritt om du lager uten gluten)
6 ss smør
12 skinkeskiver
Ost
Pizzakrydder
Egg til pensling

Sånn gjør du:

  1. Sett ovnen på 200grader
  2. Smelt smøret og la det avkjøle
  3. Varm melken til den er fingervarm, ha melken og smøret i en bakebolle og tilsett gjær. Rør rundt.
  4. Tilsett mel og salt, og kna deigen sammen
  5. La deigen heve i 10min
  6. Del deigen i 3 like store deler.
  7. Kjevl ut deigen i en runding. Skjær deigen som en pizza i 8 like store trekanter.
  8. Legg ost og en halv skinkebit på den tykke delen av trekanten og rull dem fra den brede kanten og innover.
  9. Legg hornene på et steikebrett og la de etterheve i 10min.
  10. Stek dem i ovnen i ca 12-14min
  11. Pensle hornene med egg og strø pizzakrydder på.
  12. Laget av Karoline, Silje, Elias og Marcus
Del deigen i 3 like store deler

  1. Kjevl ut deigen i en runding. Skjær deigen som en pizza i 8 like store trekanter.

Legg hornene på etsteikebrett og la de etterheve


                           Laget av Karoline, Elias, Silje og Marcus

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar