HORN
Dette trenger du:
4,5
dl melk
I
pose gjær
1,5
ts salt
6
dl hvetemel (glutenfritt om du lager uten gluten)
6
dl sammalt hvete (glutenfritt om du lager uten gluten)
6
ss smør
12
skinkeskiver
Ost
Pizzakrydder
Egg
til pensling
Sånn
gjør du:
- Sett ovnen på 200grader
- Smelt smøret og la det avkjøle
- Varm melken til den er fingervarm, ha melken og smøret i en bakebolle og tilsett gjær. Rør rundt.
- Tilsett mel og salt, og kna deigen sammen
- La deigen heve i 10min
- Del deigen i 3 like store deler.
- Kjevl ut deigen i en runding. Skjær deigen som en pizza i 8 like store trekanter.
- Legg ost og en halv skinkebit på den tykke delen av trekanten og rull dem fra den brede kanten og innover.
- Legg hornene på et steikebrett og la de etterheve i 10min.
- Stek dem i ovnen i ca 12-14min
- Pensle hornene med egg og strø pizzakrydder på.
- Laget av Karoline, Silje, Elias og Marcus
Del deigen i 3 like store deler |
|
Legg hornene på etsteikebrett og la de etterheveLaget av Karoline, Elias, Silje og Marcus |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar