torsdag 2. februar 2017

Sjokoladefondant

Sjokoladefondant

Dette trenger du for 4 porsjoner:
67 gram smør
67 gram sjokolade
3 egg
1 dl sukker 
1 dl hvetemel

Til pynt:
Jordbær
Litt melis

Sånn gjør du:
1. Smelt smør og del sjokoladen i små biter.
2. Ha sjokoladen i en bolle og hell det varme smøret oppi.
3. Rør dette sammen.
4. Pisk egg og sukker sammen.
5. Tilsett smør og sjokolade blandingen og rør til en jevn og klumpfri røre.
6. Ta litt smør og smør innsiden av 4 små sjokoladefondant former. Dryss litt mel på.
7. Fyll dem 3/4 fulle.
8. Sett fondantene med bakepapir på et stekebrett
9. Stek dem på nederste rille ved 180 grader i ca 15 min.

Denne sjokolade fondanten ble veldig god, ble flytende inni og var lett å lage. Du kan gjerne ta mer sjokolade i den.
   Laget av Karoline, Silje, Mathias Martin og Khyle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar