torsdag 10. november 2016

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Tomatsuppe
Ingredienser
 ½ vanlig løk (eller 2 sjalottløk)
1 boks hakkede tomater
1 ss olivenolje
6 dl vann
1 stk grønnsakbuljongterning
3 ss hvetemel
1 dl matfløte
salt
pepper
Fremgangsmåte
  1. Hakk løken
  2. fres den i olje sammen med tomatene og laken i 5-6 minutter.
  3. Spe med vann og tilsett buljongterning.
  4.  La suppen småkoke i 5 minutter.
  5. Rør hvetemel ut i fløte og visp det i suppen og la suppen koke videre i 5-10 minutter.
  6. Bruk stavmikser til å kjøre suppen glatt
  7. Smak den til med salt og pepper
  8. server den eventuelt med halve hardkokte egg.

Vi mener tomatsuppen smakte bedre med brød, det er selvfølgelig opp til deg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar