Heimelaga fiskepinner
600 g torskefilet,
uten skinn og bein
1 ts salt
0,5 ts pepper
1 stk egg
2 ss melk
1 dl griljermel
3 ss margarin, flytende
- Skjær torsken i ca. 2 cm brede strimler.
- Bland hvetemel, salt og pepper i en vid skål.
- Pisk sammen egg og melk i en annen skål.
- Ha griljermel i en tredje vid skål.
- Vend fiskestrimlene først i hvetemel med salt og pepper.
- Vend dem deretter i egg- og melkeblandingen.
- Vend dem til slutt i griljermelet.
- Stek de panerte fiskestrimlene i flytende margarin i varm stekepanne til de er gyllenbrune, ca. 4 minutter på hver side.
- Legg de stekte fiskepinnene over på tørkepapir som trekker fett.
dette er etter vi tokk torsken oppi
hvetemelet med salt og pepper.
Dette er det siste
du trenger å gjøre før du steiker dei.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar