Rullekake er veldig godt og lett å lage. det tok heller ikke lang tid og steike den heller;D
Denne er laget av potetmel, og er derfor glutenfri
Denne er laget av potetmel, og er derfor glutenfri
Ingredienser
3 egg
1 1/2 dl sukker
1 3/4 dl potetmel
1 ts bakepulver
ca 2,5dl syltetøy
- Sett stekeovnen på 200 °C.
- Dekk bunnen av en langpanne med bakepapir.
- Pisk eggene og sukkeret til stiv eggedosis. Hvis du kan
skrive OLE med vispen i eggedosisen, er den stiv nok.
- Sikt melet og bakepulveret sammen og vend det inn i
eggedosisen med en slikkepott.
- Bre røra godt utover i langpanna.
- Stek kaken midt i ovnen i 8–10 minutter.
- Legg bakepapir på en kakerist.
- Bruk grytekluter og hvelv rullekaken på papiret (læreren
viser deg hvordan).
- La formen ligge over kaken til den er avkjølt.
- Fjern langpanna med bakepapiret og smør syltetøy jevnt
utover kaken.
- Rull kaken godt sammen ved hjelp av bakepapiret den
ligger på.
- Pakk kaken litt stramt inn i bakepapiret og legg den
kjølig med skjøten ned.
1 1/2 dl sukker
1 3/4 dl potetmel
1 ts bakepulver
ca 2,5dl syltetøy
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar