torsdag 8. september 2016

Russedessert








Russedessert


Ingredienser

4 dl ferdigblanda, sterk saft

3 1⁄3 ss semulegryn


Fremgangsmåte:

1. Kok opp saften.

2. Dryss semulegryn i og kok grøten i ca. 15 minutter

3. Hell blandingen i en bolle og visp kraftig til den blir porøs, lett og lys.

4. Hell desserten i en serveringsbolle og avkjøl den.

5. Server med melk eller vaniljesaus til


Her kokte vi opp saft og semulegryn.
Hugs og bland godt.

Etter 15 min tømte vi grauten over i en bolle.

Pisk til den blir luftig og stiv.
Avkjøl i kjøleskapet
Vi brukte vaniljesaus ved siden av du kan og bruke melk.
Denne desserten er ganske sunn og fra gamledager.:)

1 kommentar:

  1. Så fine og beskrivende bilder dere tar! Ser også at dere bruker lyset ute godt, kjempebra!
    Mvh, Ann Christin (Hver gang vi spiser)

    SvarSlett