Scones er veldig
godt å spise med syltetøy, egg og brunost.
Det frister veldig og spise det, de er
veldig gode.
Dette er veldig bra til frokost og
lunsj i helgen.
Kanskje kan barna lage det til frokost
til foreldrene.
Scones er ikke
vanskelig å lage så du kan lage det selv hjemme.
Her
kommer oppskriften :
5 ss margarin (100 g)
5 dl hvetemel
¼ ts salt
5 ts bakepulver
4 dl melk
Til å drysse på toppen
2 ss linfrø, solsikkefrø eller gresskarkjerner
slik gjør du
- Sett stekeovnen på 225 °C.
- Legg bakepapir på et stekebrett.
- Smuldre margarinen i melet med hendene.
- Ha i de andre ingrediensene og bland godt sammen med en rørespade.
- Del deigen i fire deler og trill dem til store boller.
- Legg bollene på stekebrettet og klapp dem flate.
- Lag et kryss i deigen med en kniv, men ikke skjær helt igjennom.
- Bruk en bakepensel og pensle med melk. Dryss frø over.
- Stek sconsene i 10–15 minutter, til de er lysebrune.
Så tar du alt melet og 100g margarin oppi |
Så kverner du alt melet og margarinen med hendene |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar