torsdag 1. september 2016

Scones


sånn ser de ut når de er ferdig bakt.




Scones er veldig godt å spise med syltetøy, egg og brunost.

        Det frister veldig og spise det, de er veldig gode.

          Dette er veldig bra til frokost og lunsj i helgen.

      Kanskje kan barna lage det til frokost til foreldrene.

Scones er ikke vanskelig å lage så du kan lage det selv hjemme.

                   
       Her kommer oppskriften :

Scones


5 ss margarin (100 g)
5 dl grov, sammalt hvete 
5 dl hvetemel
¼ ts salt
5 ts bakepulver
4 dl melk




Til å drysse på toppen
2 ss linfrø, solsikkefrø eller gresskarkjerner



slik gjør du
  1. Sett stekeovnen på 225 °C.
  2. Legg bakepapir på et stekebrett.
  3. Smuldre margarinen i melet med hendene.
  4. Ha i de andre ingrediensene og bland godt sammen med en rørespade.
  5. Del deigen i fire deler og trill dem til store boller.
  6. Legg bollene på stekebrettet og klapp dem flate.
  7. Lag et kryss i deigen med en kniv, men ikke skjær helt igjennom.
  8. Bruk en bakepensel og pensle med melk. Dryss frø over.
  9. Stek sconsene i 10–15 minutter, til de er lysebrune.


 Oppskriften er hentet fra:  http://mat.no/
                                                   
Så tar du alt melet og 100g margarin oppi



Så kverner du alt melet og margarinen med hendene     



Klart for mat


Scones med egg og syltetøy







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar