fredag 23. september 2016

Glutenfrie matmuffins

 

Glutenfrie matmuffins

5 dl lyst mel
1 dl glutenfri havregryn 
2 ts oregano 
1 ts salt
1 ts fiberhusk 
1 ts bakepulver 
1 dl olivenolje 
3 dl melk 
2 egg

skinke
revet ost

Sånn gjør du det 
Sett ovnen på 250 grader
Bland alt det tørre i en bolle
Ha i egg og olje
Rør godt ut alle klumper
Ha i ost og skinke
Fordel i muffinsformer 
Stek muffinsene i 15 -  20 minutter



Muffinsdeig 

Matmuffins rett fra ovnen

Muffins klar til å spise 

Muffinsene kan du ha med i matpakken enten på tur, skole eller jobb, eller du kan spise de hjemme til lunsj eller kvelds. Vi serverte de sammen med hjemmelaget blomkålsuppe.

Oppskrift hentet fra: Glutenfri matblogg, Elisabeth Borgund

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar