torsdag 1. september 2016

Glutenfri scones


GLUTENFRI SCONES


scones med egg


Ingredienser:

4 ½ dl Semper Miks, fin eller grov

2 ts bakepulver

50 g smør

2 dl melk


Slik gjør du:

Bland sammen miks og bakepulver og smuldre inn smøret. Tilsett melk og arbeid deigen sammen. Del deigen i to og legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir. Trykkes ut til flate runde kaker. Prikk kakene og lag et kryss i kakene. Stekes ved 250 °C i ca. 10 minutter.

Lett som bare det. Du klarer det på 30 minutter. De er veldig gode og smaker godt.

De er best med syltetøy (jordbær). Kakao er godt med scones etter er vår mening.

De er best hjemmelaget eller skolelaget og de glutenfrie er veldig gode. Vi doblet oppskriften vår og fikk 16 scones.


 Oppskrift hentet fra: http://www.semperglutenfritt.no/scones

ingredienser til glutenfri scones

sconesdeig

sconesen er ferdig
Hilsen Petter Erlend Noah og Simon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar