Ingredienser:
4 ½
dl Semper Miks, fin eller grov
2 ts
bakepulver
50 g
smør
2 dl
melk
Slik gjør du:
Bland
sammen miks og bakepulver og smuldre inn smøret. Tilsett melk og arbeid deigen
sammen. Del deigen i to og legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir.
Trykkes ut til flate runde kaker. Prikk kakene og lag et kryss i kakene. Stekes
ved 250 °C i ca. 10 minutter.
Lett som bare det. Du klarer det på 30 minutter. De er veldig gode og smaker godt.
Lett som bare det. Du klarer det på 30 minutter. De er veldig gode og smaker godt.
De
er best med syltetøy (jordbær). Kakao
er godt med scones etter er vår mening.
De
er best hjemmelaget eller skolelaget og
de glutenfrie er veldig gode. Vi doblet oppskriften vår og fikk 16 scones.
Oppskrift hentet fra: http://www.semperglutenfritt.no/scones
ingredienser til glutenfri scones |
sconesdeig |
sconesen er ferdig |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar