fredag 30. september 2016

Suppelapskaus med pølse

     
                           

Suppelapskaus med pølse:

Oppskriften:
                                                           
                                   
5 dl kjøttbuljong (= 5 dl vann + 1 kjøttbuljongterning)

2 gulrøtter

4 poteter

3 stilker stangselleri eller 1 skive sellerirot

1/2 løk

1 middagspølse

1/2 ts timian





                         

                                     
                         





                                                                          slik gjør du

1 kok opp kjøttbuljongen

2 skrell gullrøttene og potetene og del dem i biter. del stangselleri i biter.

3 Hakk løken og ha alt i kjelen.

4 la det koke i 10-12 minutter til grønnsakene så vidt er gjennomkokt (møre)

5 Skjær pølse i biter og ha dem i suppa sammen med timian.

http://mat.no/oek/Velkommen-til-opplysningkontoret-for-egg-og-kjoett/Oppskrifter/Suppelapskaus-med-poelse



                                                           

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar