fredag 30. september 2016
Suppelapskaus med pølse
Suppelapskaus med pølse:
Oppskriften:
5 dl kjøttbuljong (= 5 dl vann + 1 kjøttbuljongterning)
2 gulrøtter
4 poteter
3 stilker stangselleri eller 1 skive sellerirot
1/2 løk
1 middagspølse
1/2 ts timian
slik gjør du
1 kok opp kjøttbuljongen
2 skrell gullrøttene og potetene og del dem i biter. del stangselleri i biter.
3 Hakk løken og ha alt i kjelen.
4 la det koke i 10-12 minutter til grønnsakene så vidt er gjennomkokt (møre)
5 Skjær pølse i biter og ha dem i suppa sammen med timian.
http://mat.no/oek/Velkommen-til-opplysningkontoret-for-egg-og-kjoett/Oppskrifter/Suppelapskaus-med-poelse
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar