fredag 19. mai 2017

Glutenfri bløtkake

BLØTKAKE
Ingredienser
Du trenger:
4 egg
175 g sukker
3 ½ ss Hoff potetmel
1 1/3 dl glutenfri kakemix
½ ts bakepulver


Slik lager du sukkerbrød
1. Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn det tørre med slikepott.
2. Bruk rund randform 22-24 cm. Bruk gjerne bakepapir i bunnen av randformen og smør kantene.
3. Stekes midt i ovnen ved 160 grader i ca. 45 minutter.
Oppskrift hentet her

VANILJEKREM


3 dl melk
2 eggeplommer
3 ss sukker
1 ss potetmel
1 vaniljestang

  

Splitt vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og ha dem i pannen.
La vaniljestangen koke med, fjern den når kremen skal avkjøles.
Ha alt i en liten panne, pisk det sammen og varm det opp under konstant omrøring.
Bruk en god visp som tar godt i hele pannen. Rør!

Når sausen tykner tar du den av varmen, den skal IKKE koke.
Rør i sausen mens den kjøles, da unngår du snerk.



DET VAR KJEMPE GODT! 
VISS DU LIKER SØTE TING SÅ ER DETTE NOE FOR DEG;D
DU KAN HA FORSKJELLIGE TING PÅ DEN SOM BÆR OGSÅ VIDERE. Vi har pyntet den med tanke på sykkel vm. Vi har blant annet brukt jordbær og blåbær for å lage Sykkel VM-logo.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar