tirsdag 15. september 2020

Spagetti bolognese



Rask spagetti bolognese

Dette er den diggeste spagetti bolognese på under en time.

Det du trenger:

1-2 hvitløksfedd

1 løk

1 gulrot

2 ss. tomatpurè

1 boks hermetiske tomater

200 g  kjøttdeig

1 buljongterning

2 dl. vann

300-400 g. spagetti

salt

pepper

basilikum

oregano

timian

olje til steking


Finn frem det du trenger og følg punktene under:

1. Ta frem stekepanne, ta i litt olje og sett platen på svak varme.

2. Skrell gulroten. Skyll den. Velg om du vil kutte den i små biter eller om du vil raspe den på rivjern. Gjør det samme med løken.

3. Rens og kutt hvitløken.


4. Stek grønnsakene i stekepannen til de blir myke. Skyv de til den ene siden.



5. Ta to spiseskjeer med tomatpuré og stek i stekepannen noen minutter. Da blir den mindre syrlig.


6. Stek så kjøttdeigen. 

7. Tilsett hermetiske tomater, 2 dl. vann og en buljongterning.

8. La det småkoke mens du rydder og setter vann til spagettien til koking. 


Kok spagettien slik det står på pakken.


9. Smak til bolognesen med salt, pepper, basilikum og oregano.

Vel bekomme!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar