Sunn og god fisketaco!
Ingredienser:
1 stk agurk
340 g maiskorn (en boks)
1 pakke cherrytomat
1 stk lime
1 ss tacokrydder
600 g torskefilet
12 stk tortillalefser
Margarin til steking
Og eventuelt rømme og litt frisk koriander til servering.
Vask hendene!
Og sett i gang:
Start med og skylle agurken og dele den i mindre biter. Del bitene i skiver på langs. Del så skivene opp i strimler, og del strimlene i små biter. Ha bitene over i en bolle.
Hell så maisboksen i ett dørslag og sil av vannet som er i boksen, så tar du og heller maisen over i bollen med agurk.
Del cherrytomatene i to og en gang til, putt tomaten i bollen sammen med de andre grønnsakene.
Del limen opp i biter ta to båter og skvis ut saften over salaten.
Sett så salaten i kjøleskapet, mens du gjør det andre.
Finn fram en stor bolle eller skål og ha mengden med tacokrydder oppi, sett bollen litt til sides.
Finn frem mengden fisk du trenger. Skjær fisken på langs i doble strimler, ca. 5 cm lange.
Ha fiskestrimlene i bollen med tacokrydderet og bland det godt sammen, sånn at alle fiskestrimlene får tacokrydder på seg. Så er du klar til og steke.
Før du steker fisken kan du vaske opp.
Stek fisken i varm stekepanne i 2-3 minutter.
Varm tortillalefsene i mikro eller i stekeovn (innpakket i aluminiumsfolie).
Server med rømme, lime og koriander.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar