Vi syns at denne fiskegratengen var veldig god, den hadde god smak og god konsistens☺
Ingredienser:
1 ss margarin
2 ss hvetemel
3 dl melk
ca. 200 g renset fisk gjerne etter rester av kokt fisk
1 dl makaroni (vi brukte fullkorn)
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
2 egg
2 ss strøkarvinga
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 200 grader og smør ei ildfast form
Smelt smør og deretter ha i hvetemel, rør godt om også ta i melk og rør godt til en hvit saus.
Kok fisken visst den er rå
Kok makaronien slik det er forklart på pakken
Ha makaroni, fisk, salt og pepper i den hvite sausen.
Skill eggene og ha en og en eggeplomme i sausen.
Stivpisk eggehviten og vend dem forsiktig inn med en slikkepott.
Hell blandingen i formen og strø strøkarving over.
Stekes på nederste rille til en er hevet godt og blitt gyllen stekes i 35 - 40 min.
Server fiskegratengen med nykokte poteter og revne gulrøtter😊
Oppskrift hentet her: http://mat.no/oek/Ungdomstrinnet/Oppskrifter/Fiskegrateng
av Maria og Jonas. R
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar