tirsdag 4. september 2018

Grønnsaksuppe         
INGREDIENSER: 
2 gulrøtter 
2 poteter 
½ purre 
2 skiver kålrot 
1 stk. grønnsakbuljong (terning) eller 4 ts buljongpulver
1 liter vann

Dette gjorde vi da vi lagde grønnsaksuppe!

I begynnelsen vasket vi og kuttet opp grønnsakene. Så kokte vi vannet og suppebuljongen i en kjele. Vannet skulle koke og når det hadde koket opp, så puttet vi grønnsakene oppi. Da vi hadde tatt oppi grønnsakene skulle det koke I 10 – 15 minutter. Da det var ferdig skulle vi smake litt på suppen, og smakte til med salt og pepper. Da vi var fornøyde skrudde vi av varmen på platen, og da alt var ferdig, dekket vi til bordet, med bestikk, tallerkener og kopper. Så spiste vi maten, og vi var ganske fornøyd.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar