Fiskesuppe
Ingridienser:
- 200 g torskefilet , seifilet eller annen hvit fisk uten ben
- 2 stk gulrot
- 1 stk fiskebuljong (terning)
- 6 dl vann
- 2 dl melk
- 2 ss hvetemel
- 100 g laks eller ørret uten ben
- 1 dl frosne erter
- 1 ss frisk gressløk klippet i små biter
Slik gjør du:
- Skrell gulrøttene og del dem i små biter.
- Kok opp fiskebuljong i en kjele og legg gulrøttene oppi.
- Rist sammen melk og hvetemel i et glass med lokk og hell denne blandingen i en tynn stråle i suppen mens du rører godt. La det koke i 5 minutter.
- Skjær fisken i små terninger. Ha terningene i suppa sammen med ertene.
- La suppa småkoke i ca. 5 minutter til fisken er ferdig
- Smak til om suppa trenger litt salt eller pepper.
- Klipp litt gressløk over til slutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar