tirsdag 16. januar 2018

FISKESUPPE

Fiskesuppe

                                          Ingridienser:

                                          
  • 200 g torskefilet , seifilet eller annen hvit fisk uten ben
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk fiskebuljong (terning)
  • 6 dl vann
  • 2 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 100 g laks eller ørret uten ben
  • 1 dl frosne erter
  • 1 ss frisk gressløk klippet i små biter
Slik gjør du:
  1. Skrell gulrøttene og del dem i små biter.
  2. Kok opp fiskebuljong i en kjele og legg gulrøttene oppi.
  3. Rist sammen melk og hvetemel i et glass med lokk og hell denne blandingen i en tynn stråle i suppen mens du rører godt. La det koke i 5 minutter.
  4. Skjær fisken i små terninger. Ha terningene i suppa sammen med ertene.
  5. La suppa småkoke i ca. 5 minutter til fisken er ferdig
  6. Smak til om suppa trenger litt salt eller pepper.
  7. Klipp litt gressløk over til slutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar