torsdag 8. juni 2017

Foliekylling på bål

oppskrift
1\2 kyllingfilet 
1\2 gulrot
2 potet
1\2 paprika
5 cm purre
1 ss margarin
1\2 paprikapulver 
1\2 ts salt
1\4 ts salt 

slik gjør du det
  1. Skjer kyllingfileten i bitar og legg den på eit ark aluminiumsfolie.
  2. Skrell gulrota og poteta, og skyll paprikaen. Del purren på langs og skyll godt mellom laga
  3. Skjær gulrota, poteta og paprikaen i bitar. Skjer purren i tynne ringar
  4. Legg grønsakene på aluminiumsfolien saman med margarin. Dryss på krydder.
  5. Brett aluminiumsfolien rundt maten til ein pakke og klem godt saman, slik at den blir tett.
  6. Legg pakken på bålet eller grill den i ca 10 minutt. 

Vi laget bål med grillkull og la pakkene på bålet. Det smakte godt, men det er viktig å ikke steke pakkene altfor lenge. Da blir de svidd. Husk at kylling alltid må være gjennomstekt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar