oppskrift
1\2 kyllingfilet
1\2 gulrot
2 potet
1\2 paprika
5 cm purre
1 ss margarin
1\2 paprikapulver
1\2 ts salt
1\4 ts salt
slik gjør du det
- Skjer kyllingfileten i bitar og legg den på eit ark aluminiumsfolie.
- Skrell gulrota og poteta, og skyll paprikaen. Del purren på langs og skyll godt mellom laga
- Skjær gulrota, poteta og paprikaen i bitar. Skjer purren i tynne ringar
- Legg grønsakene på aluminiumsfolien saman med margarin. Dryss på krydder.
- Brett aluminiumsfolien rundt maten til ein pakke og klem godt saman, slik at den blir tett.
- Legg pakken på bålet eller grill den i ca 10 minutt.
Vi laget bål med grillkull og la pakkene på bålet. Det smakte godt, men det er viktig å ikke steke pakkene altfor lenge. Da blir de svidd. Husk at kylling alltid må være gjennomstekt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar